Uw nieuwe aanwinst nog niet verzekerd?
Heeft u interesse in een goede polis, met uitgebreide dekking en scherpe premie?
klik dan hier om meer informatie te vinden op deltalloyd.nl/bootverzekering.


Heeft u geen zin en tijd om hier zelf in te duiken? Kuysten Watersport bv helpt u graag op weg. Neem gerust contact met ons op. Kuysten Watersport bv kan u verder helpen en een en ander uit laten rekenen.

Kuysten Watersport bv is één van de drie watersportherstelbedrijven voor speedboten en cruisers in Nederland voor Delta Lloyd. Wat zijn de voordelen voor u? Meer uitleg hierover vindt u hieronder:

Heeft u een Delta Lloyd Watersportverzekering? En heeft u schade aan uw boot? Dan bent u bij ons verzekerd van snel en professioneel herstel via het Delta Lloyd Schadeherstelnetwerk.

Hoe werkt het?

Delta Lloyd heeft voor u een landelijk netwerk van watersportherstelbedrijven geselecteerd dat voldoet aan onze hoge eisen op het gebied van kwaliteit en service.

Deze herstelbedrijven repareren snel en vakkundig, zonder tussenkomst van een schade-expert. Bovendien krijgt u twee jaar garantie.

Kunt u uw boot niet zelf naar het herstelbedrijf brengen? Dan komt de hersteller naar u toe. En na reparatie regelt Delta Lloyd de financiële afwikkeling direct met de hersteller. Zo heeft u nergens omkijken naar.

De voordelen op een rij
  • Direct herstel van uw boot
  • Twee jaaar garantie
  • Haal- en brengservice
  • Service op locatie 
  • Landelijk netwerk van herstelbedrijven
  • Financiële afhandeling rechtstreeks met hersteller
Wilt u schade melden?

Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Hij kent uw situatie en kan u goed van dienst zijn. Uw adviseur zal uw schade bij Delta Lloyd melden.

Direct uw bootschade melden bij Delta Lloyd

Krijgt u geen contact met uw verzekeringsadviseur, dan kunt u ook direct contact opnemen met Delta Lloyd.

Tijdens kantooruren (020) 594 96 66
Buiten kantooruren (020) 594 25 25