Over Kuysten Watersport...
 

 

 

Kuysten Watersport is opgericht in 1993.

Dick en Riet Kuysten verkochten in die tijd hun eerste 3 Rinkers nog vanuit de schuur in hun achtertuin. Later verkregen zij het exclusieve importeur-schap van Rinker voor de Benelux en al gauw was er een tekort aan ruimte, zodat men op zoek moest naar een nieuwe locatie.

Zodoende kwam men terecht op het huidige adres waar zij zelf een nieuwbouw hebben neergezet. Vanaf de nieuwe locatie zijn ze begonnen met het verkopen van de exclusieve boot Formula en ook hiervoor hebben zij het exclusieve importeurschap voor Benelux verkregen.

Maar ook deze showroom met werkplaats bleek gauw te klein. Vandaar dat zij langzamerhand steeds meer gebouwen aan begonnen te bouwen, zodat men ook nu de klanten een volwaardige stalling aan konden bieden.

Na de komst van zoon Andries werd naast Kuysten Watersport bv ook Kuysten Bootcentrum bv opgericht. Hier vindt de stalling van de boten plaats. Sinds 2007 is Kuysten Watersport in het bezit van de benodigde transportvergunningen en het materiaal om boot transporten over de weg uitvoeren voor u, d.m.v. een eigen vrachtwagen en dieplader. Hiervoor zijn de benodigde vergunningen verkregen via het NIWO en RDW.

Kuysten Watersport bv vertegenwoordigd de volgende merken:
* Rinker
* Formula
* Uttern
* Quicksilver/Mercury Opblaasboten
* Vaillant Rigid Inflatable Boats
* Italboats Rubber Boten
* Mercury/Mercruiser
* Freewheel Trailers
* Pega Trailers
* En verder een uitgebreid assortiment van boot-, ski- en wake-board accessoires.

Ook voor uw boottransport kunt u terecht bij Kuysten Watersport bv. Wij hebben al enkele jaren ervaring met het vervoeren van verschillende soorten schepen door heel Europa.

Bel of mail gerust voor meer informatie. Breed, Lang of Hoog wij gaan de uitdaging wel aan.